Fysio Goirle

Fysio de Rooy: “voor iedereen toegankelijk”.

Fysio Goirle

Anne de Rooy opende haar fysiotherapiepraktijk in het jaar 2008 en is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een veelzijdige en moderne fysio praktijk in Goirle. Onze praktijk is gevestigd in het pand van Sportcentrum Jan de Rooy. U hoeft bijvoorbeeld geen lid te zijn van het sportcentrum en kunt dus gewoon bij ons terecht en worden behandeld door 1 van onze fysiotherapeuten.

Naast onze praktijk in Goirle hebben we in begin 2020 een fysiotherapiepraktijk geopend in Riel. In deze praktijk kunt u ook terecht voor al onze behandelingen en heeft dezelfde openingstijden. 

Behandelingen

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht door bijvoorbeeld vragen te stellen en u te onderzoeken. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Het doel is dat elke patiënt zo snel mogelijk geholpen wordt.

Bij Fysio de Rooy kunt u onder andere terecht voor:

  • Sportfysiotherapie, revalidatie en sportspreekuur
  • Manuele therapie
  • Oefenprogramma’s voor onder anderen cliënten met longaandoening, MS en Claudicatio Intermittens (etalagebenen)
  • Medische fitness
  • Vallen Verleden Tijd (VVT)
  • Begeleiding bij zwangerschap
  • Dry Needling

Als u ook eens kennis wilt maken met een fysio in Goirle, die u kan helpen met alle lichamelijke klachten, dan is Fysio de Rooy de beste keuze. U krijgt een één op één behandeling en een speciaal op u afgestemd behandelplan. Ons doel is altijd dat elke patiënt zo snel en goed mogelijk wordt geholpen. Daarnaast hebben alle fysiotherapeuten bij Fysio de Rooy hebben hun eigen specialisaties. Hierdoor kunt u voor alle lichamelijke klachten terecht bij Fysio de Rooy. 

Dus zoekt u naar een fysiotherapeut in de omgeving van Goirle of Riel?
Dan bent u bij het team van Fysio de Rooy helemaal op zijn plek. Neem gewoon vrijblijvend contact met ons op en bel 013-5300811 of mail naar info@fysioderooy.nl

Natuurlijk kunt u ook binnenlopen tijdens onze openingstijden in Goirle of Riel.

Tot ziens in één van onze praktijken.

Vestiging Goirle
Tijvoortsebaan 3B
5051 HJ Goirle
Gevestigd in Sportcentrum Jan de Rooy

Vestiging Riel
Blokakkers 1A
5133 CA Riel
Gevestigd in bijgebouw Huisartsenpraktijk Riel

  • Wilt u een afspraak maken? Laat dan uw telefoonnummer achter!