Fysiotherapiepraktijk Goirle

Fysiotherapiepraktijk Goirle
In het jaar 2008 heeft Anne de Rooy haar bedrijf Fysio de Rooy in Goirle opgericht en deze is “voor iedereen toegankelijk”. De fysiotherapiepraktijk in Goirle is enorm gegroeid en een top team aan fysiotherapeuten helpen dagelijks mensen met allerlei lichamelijke klachten. U heeft geen enkele verwijzing nodig en iedereen kan bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in Sportcentrum Jan de Rooy maar u hoeft daar geen lid te zijn om door ons te worden geholpen.

Naast onze praktijk in Goirle hebben we ook een praktijk in het centrum van Riel. Bij deze praktijk kunt u terecht voor dezelfde behandelingen als in Goirle op dezelfde openingstijden. 

Als u zoekt naar fysiotherapiepraktijk Goirle of Riel dan heb je die gevonden door aan te kloppen bij Fysiotherapiepraktijk de Rooy. De behandeling die u krijgt is altijd één op één en helemaal op u afgestemd. De fysiotherapeuten stellen hiervoor een behandelplan op en bespreken dat met u tot in detail. Zo gaan we samen zo snel mogelijk voor het beste resultaat. 

Bent u aan het zoeken naar fysiotherapiepraktijk Goirle dan bent u bij het team aan top fysiotherapeuten van Anne de Rooy aan het juiste adres. U bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons binnen te lopen tijdens onze openingstijden. Daarnaast kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u ons bellen op het nummer 013-5300811 of u kunt een mail sturen met uw vraag naar info@fysioderooy.nl.

Tot ziens namens het hele team van Fysio de Rooy,
Anne de Rooy

 

 

Vestiging Goirle
Tijvoortsebaan 3B
5051 HJ Goirle
Gevestigd in Sportcentrum Jan de Rooy

Vestiging Riel
Blokakkers 1A
5133 CA Riel
Gevestigd in bijgebouw Huisartsenpraktijk Riel