Fysiotherapiepraktijk Goirle

Fysiotherapiepraktijk Goirle
In het jaar 2008 heeft Anne de Rooy haar bedrijf Fysiotherapiepraktijk de Rooy in Goirle opgericht en deze is “voor iedereen toegankelijk”. De fysiotherapiepraktijk in Goirle is enorm gegroeid en een top team aan fysiotherapeuten helpen dagelijks mensen met allerlei lichamelijke klachten. U heeft geen enkele verwijzing nodig en iedereen kan bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in Sportcentrum Jan de Rooy maar u hoeft daar geen lid te zijn om door ons te worden geholpen.

Als jij zoekt naar fysiotherapiepraktijk Goirle dan heb je die gevonden door aan te kloppen bij Fysiotherapiepraktijk de Rooy. De behandeling die u krijgt is altijd 1 op 1 en helemaal op u afgestemd. De fysiotherapeuten stellen hiervoor een behandelplan op en bespreken dat met u tot in detail.

Bent u aan het zoeken naar fysiotherapiepraktijk Goirle dan bent u bij het team aan top fysiotherapeuten van Anne de Rooy aan het juiste adres. U bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons binnen te lopen tijdens onze openingstijden. Kijk hiervoor op onze website. Ook mag u ons natuurlijk bellen op het nummer 013-5300811 of u kunt een mail sturen met uw vraag naar info@fysioderooy.n

Tot ziens namens het hele team van Fysiotherapiepraktijk Goirle:
Anne de Rooy