Fysio Riel

Fysio de Rooy: “voor iedereen toegankelijk”.

Fysio Riel

In 2008 opende Anne de Rooy haar fysiotherapiepraktijk, Fysio de Rooy, in Goirle. Inmiddels is deze praktijk uitgegroeid tot een veelzijdige en moderne fysiotherapiepraktijk. Begin 2020 heeft Anne haar praktijk in Goirle uitgebreid met een tweede praktijk in Riel. Onder de naam van Fysio de Rooy kunt u nu dus ook terecht voor fysiotherapie in het centrum van Riel. 

Net als in Goirle kunt u in Riel ook terecht voor alle behandelingen van Fysio de Rooy. Daarnaast heeft deze praktijk ook dezelfde openingstijden als in Goirle. 

Behandelingen

Tijdens de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een beeld van uw klacht. Dit gebeurt door bijvoorbeeld het stellen van vragen en door u te onderzoeken. Samen met u stelt de fysiotherapeut op basis daarvan een behandelplan op. Het doel is dat elke patiënt zo snel mogelijk geholpen wordt.

Bij Fysio de Rooy kunt u onder andere terecht voor:

  • Sportfysiotherapie, revalidatie en sportspreekuur
  • Manuele therapie
  • Oefenprogramma’s voor onder anderen cliënten met longaandoening, MS en Claudicatio Intermittens (etalagebenen)
  • Medische fitness
  • Vallen Verleden Tijd (VVT)
  • Begeleiding bij zwangerschap
  • Dry Needling

Wilt u graag kennis maken met een fysio in Riel of Goirle? Dan bent u bij Fysio de Rooy aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met alle lichamelijke krachten, u krijgt een één op één behandeling en een speciaal op u afgestemd behandelplan. Ons doel is altijd dat elke patiënt zo snel en goed mogelijk wordt geholpen. Daarnaast hebben alle fysiotherapeuten bij Fysio de Rooy hebben hun eigen specialisaties. Hierdoor kunt u voor alle lichamelijke klachten terecht bij Fysio de Rooy. 

Dus zoekt u naar een fysiotherapeut in de omgeving van Riel of Goirle?
Dan bent u bij het team van Fysio de Rooy helemaal op zijn plek. Neem gewoon vrijblijvend contact met ons op en bel 013-5300811 of mail naar info@fysioderooy.nl

Natuurlijk kunt u ook binnenlopen tijdens onze openingstijden in Riel of Goirle

Tot ziens in één van onze praktijken.

  • Wilt u een afspraak maken? Laat dan uw telefoonnummer achter!