Fysiotherapie Riel

Fysiotherapie Riel

Dé praktijk voor fysiotherapie in Riel is Fysio de Rooy. Fysio de Rooy staat bekend om het feit dat ze “voor iedereen toegankelijk” zijn. Anne de Rooy is oprichter en eigenaresse van deze fysiotherapiepraktijk. Samen met haar team aan top fysiotherapeuten staat zij iedere dag voor iedereen klaar, om te helpen bij alle lichamelijke klachten. Begin 2020 heeft Anne de Rooy haar tweede praktijk geopend in Riel. 

Naast haar praktijk in Riel heeft Fysio de Rooy sinds 2008 een praktijk in Goirle. De praktijk in Goirle is uitgebreid tot een professionele moderne praktijk. Vervolgens met een tweede praktijk in het centrum van Riel. Ook hier kunt u terecht voor alle lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld klachten na ziekten, sportongevallen, begeleiding bij zwangerschap, etc.

Behandelingen

U kunt in principe met alle lichamelijke klachten bij Fysio de Rooy terecht. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht bijvoorbeeld door vragen te stellen en u te onderzoeken. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Het doel is dat elke patiënt zo snel mogelijk geholpen wordt.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende behandelingen:

  • Sportfysiotherapie, revalidatie en sportspreekuur
  • Manuele therapie
  • Oefenprogramma’s voor o.a.cliënten met longaandoening, MS en Claudicatio Intermittens (etalagebenen)
  • Medische fitness
  • Vallen Verleden Tijd (VVT)
  • Begeleiding bij zwangerschap
  • Dry Needling

Onze fysiotherapeuten gaan graag één op één met u aan de slag en stellen een behandelplan op wat tot in detail op u is afgestemd. Dus zoekt u naar een goede fysiotherapeut Riel of Goirle? Dan bent u bij Anne de Rooy en haar team aan fysiotherapeuten aan het juiste adres.

Neem eens vrijblijvend contact op met ons en bel 013-5300811 of mail naar info@fysioderooy.nl
Bekijk onze website en natuurlijk mag u ook gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden in Riel of Goirle.

Graag tot ziens namens Fysio de Rooy

Vestiging Goirle
Tijvoortsebaan 3B
5051 HJ Goirle
Gevestigd in Sportcentrum Jan de Rooy

Vestiging Riel
Blokakkers 1A
5133 CA Riel
Gevestigd in bijgebouw Huisartsenpraktijk Riel

  • Wilt u een afspraak maken? Laat dan uw telefoonnummer achter!